avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional contract munca

in conditiile in care angajatorul te obliga sa semnezi un act aditional care stipuleaza ca daca demisionezi in urmatorii 2 ani din momentul semnarii contractului de munca trebuie sa returnezi tot salariul incasat pana la data respectiva fara sa acorde nici un fel de scolarizare sau alte beneficii banesti suplimentare este legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicolae Gabriel , utilizator 14:07, 20 Decembrie 2018
Nu este legal un astfel de act ... il puteti anula in instanta intrucat nu va poate obliga la asa ceva, dar si pentru faptul ca, din mesajul dvs., reiese ca vi se impune sa-l semnati.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de formare profesionala , prima de fidelitate mihai_vasile mihai_vasile Buna ziua. Firma pentru care lucrez m-a trimis la un curs de specializare pe care l-am absolvit acum 4 ani de zile. Costul scolarizarii a fost suportat ... (vezi toată discuția)
Validitate contract aditional cursuri scolarizare catalinflorin catalinflorin Buna ziua, La unul din angajatorii din trecut am urmat un curs de scolarizare platit de angajator. La momentul inceperii cursului nu ni s-a specificat ca ... (vezi toată discuția)
Act adițional la contractul de muncă privind plata perioadei de școlarizare în caz de demisie înainte de trei ani: mă pot obliga să le plătesc ceva dacă vreau să plec? Grama gabriela Grama gabriela Buna ziua!in urma cu 5 luni m-am angajat la o firma privata si am contract de munca pe perioada nedeterminata...la contractul de munca mi s-a atasat un act ... (vezi toată discuția)