avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... marire pensie ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

marire pensie ?

Buna ziua,am 58 ani,sunt pensionara de boala,in 2022 voi avea varsta de pensie definitiva,mi se va majora pensia,sau ramane tot 1600 lei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:06, 20 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va majora doar daca nu ati beneficiat de stagiu potential.
Nu stiu ce inseamna stagiu potential,am vechime 24 de ani,de 15 ani sunt pensionara.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este mentionat in decizia de deschidere de drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu ... Laura988 Laura988 Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu are vechime suficienta pe cartea de munca, ce venit poate avea pentru a se sustine , momentan nu ... (vezi toată discuția)
Exista diferenta de bani intre gradul 3 si gradul 2 de invaliditate ?? anyka49 anyka49 Sunt pensionata din 18.10.2011 pensie de inalidiliate gradul 3 de 439 lei pana in aprilie 05. 04. 2107 , In acest an 2017. 04. 05 mi s-a schimbat gradul de ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta dupa pensie de boala dorel13 dorel13 un barbat beneficiaza de pensie de boala la care se adauga si pensie (ajutor, nu stiu sigur cum ii spune) de handicap. Anul acesta implineste varsta de 65 de ... (vezi toată discuția)