avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea varstei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea varstei de pensionare

Sunt pensionata medical gradul 3 din anul 2004, cu drept de munca 4 ore, pe care le efectuez si in prezent, pot solicita pensie definitiva ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:11, 22 Decembrie 2018
Precizati:
Sexul, luna si anul nasterii
Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta
Carp Mircea a scris:

Precizati:
Sexul, luna si anul nasterii
Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta

Sexul feminin, data nasterii 30.10.1962, Stagiu de cotizare 36 ani, din care pensie de invaliditate gradul trei 14 ani, timp in care am si lucrat part time 4 ore/zi.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
Cookiewhite, utilizator
Limita de varsta la 62 ani si 10 luni.
Citisem undeva ca pensionarii pe caz de boala au reducere la varsta de pensionare definitiva, de aceea nu sunt lamurita.
Nu au nicio reducere de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei de pensionare doru54 doru54 Buna ziua Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 2 intrebari: 1) cu cat se reduce varsta de pensioare daca am in decizie 9 ani.5 luni si 10 zile lucrati ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta bebelyoung bebelyoung 1) Eu sunt pensionat pe caz de boala si am punctaj 1,43399 cu marirea punctului de pensie am 1434 pensie .Can voi ajunge sa ies la limita de varsta 65 ani imi ... (vezi toată discuția)
Perioada de contributie la fond de pensie. oltenici oltenici Am si eu o intrebare. Daca perioada de pensionar pe caz de boala se ia in considerare la calculul perioadei de pensionare? Care este fractiunea de timp ... (vezi toată discuția)