avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorțul a durat un an, timp în care fosta soție a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorțul a durat un an, timp în care fosta soție a avut relații cu mai mulți bărbați și a născut la două luni după finalizarea procesului. Copilul ei îmi poartă numele, ce trebuie să fac ca să răspundă în fața legii pentru acest abuz?

Am fost în divorț cu fosta sotie de un an....in acest timp a avut relatii cu mai multi bărbați si a ramas însărcinată...in prezent ea locuieste cu unul dintre ei si la începutul lunii decembrie ă nascut la maternitatea din RM VÂLCEA si s-a intors acasa înregistrând copilul pe numele meu utilizând in mod abuziv fara consimțământul meu datele mele cu caracter personal ...ce trebuie sa fac sa raspunda in fata legii pentru acest abuz??? Mentionez ca avem o hotărâre definitivă a divorțului cu doua luni inainte sa nasca care inca nu a ajuns la noi....va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:31, 11 Ianuarie 2019
De acord cu colega, depinde de celelalte probatorii.
Buna ziua "STROE C".

1. Actiune in instanta pentru contestarea paternitatii.

2. Solicitati decizia instantei pentru efectuarea testului ADN.

3. Veti avea nevoie de un avocat.
Solicitati recuperarea tuturor cheltuielilor de judecata.

Mult succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de naștere copil din afara căsniciei, născut în uk; cum se procedează legal pentru a-i face actele? Oana Aurelia Oana Aurelia Buna ziua. Locuiesc în Uk de 2 ani , am lucrat legal iar acum am intrat în maternity. Sotul meu locuieste în Ro .Copilul e facut cu un partener ce locuieste ... (vezi toată discuția)
Paternitate Ildikoavram Ildikoavram Buna ziua , As avea o rugăminte să mă îndrumați care este cea mai scurta varianta (in timp ) și cu mai puține complicații pentru problemuță mea . ... (vezi toată discuția)
Tata biologic. Juve1312 Juve1312 Vreau sa recunosc un copil care s-a nascut inafara casatoriei nostre. Precizez ca atat mama copilului este casatorita cu altcineva(copilul ii poarta numele ... (vezi toată discuția)