avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit cu intarziere decizia de impunere si am ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit cu intarziere decizia de impunere si am pierdut bonusul

Buna seara. Am primit astazi decizia de impunere stabilita in urma completarii declaratiei unice si plicul are stampila de la finante cu data de 18 decembrie 2018. Pe decizie scrie ca daca plateam pana pe 15 decembrie primeam reducere de 10%.

Mi-e ciuda ca am pierdul bonusul ca aveam suma pusa deoparte si o purtam la mine inca din martie si voiam sa o platesc de indata ce primeam decizia.

Mai pot face ceva? Pe decizie scrie ca se poate contesta in 45 de zile de la primire la organul fiscal emitent.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:18, 22 Decembrie 2018
Din pacate nu mai puteti face nimic si asta nu e motiv de contestare. Sa stiti ca puteati merge sa platiti la ghiseu fara sa asteptati decizia.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Am fost acum la ghiseu si m-am prefacut ca nu am decizia si mi-a spus ca este imposibil sa platesc. Dupa ce le-am aratat decizia si data la care am primit-o, concluzia celor 3 functionari la care am fost, a fost ca sunt eu ghinionist desi au generat decizia pe 14 noiembrie si mi-au trimis abia dupa 38 de zile iar eu aveam si cont pe spatiul virtual privat.

Eu nu pot sa accept aceasta marlanie. Poate gasesc pe cineva din presa interesat de acest subiect.

Bonusul cu termen 15.12.2018 se acorda pentru platile aferente anului 2018 pentru care nu se mai face decizie ci se ia ca bun de plata ce se declara. Trebuia sa faceti plata declarata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Obligații de plata anaf Floridinu Floridinu După ce am primit recipisa și indexul de încărcare cu numărul Declarației unice , ce urmează ??? Ca nu am înțeles clar care este următorul pas in ... (vezi toată discuția)
Declarație unica Costin85 Costin85 Bună ziua, Am reușit într-un final sa depun declarația unica,pe veniturile din jocuri de noroc, asta după ce am primit scrisoarea acasă de la Anaf! Am ... (vezi toată discuția)