Cum pot obține custodia exclusivă a copilului? Am o relație de patru ani și un copil de opt luni. De când a venit copilul nu ne mai înțelegem iar partenerul nu își asumă rolul de tata in niciun fel.
Nu îl interesează. Dar vrea să îmi facă mie viata un calvar. Spune că vom sta doar prin tribunal. Asta ca să vă dați seama cât ține la copil. Pe el îl interesează doar să îmi facă mie rău, din pacate. Atăt.
Da, şi va reuşi, din păcate. Din moment ce v-a spus asta, înseamnă că este informat şi ştie cum să vă facă viaţa amară.
Vă atrag atenţia că autoritatea exclusivă nu stă în calea posibilităţilor de şicanare, fiindcă, odată cu intrarea în spaţil Schengen, veţi putea călători cu copilul prin Europa fără acordul tatălui.
Problemele vi le face prin programul de relaţii cu copilul, acolo are o multitudine de posibilităţi de a vă face rău dvs. şi copilului.
Parasirea
floridts
Am fost parasita de fostul meu sot in maternitate inca de la nasterea copilului.Copilul l-am declarat pe numele lui insa nu am avut nici un act care sa ... (vezi toată discuția)
Custodie minor
stefan_71
Buna seara,
Revin pe acest forum dupa f mult timp cu ...acelasi subiect !
Situatia sta in felul urmator(succint):am un baietel care implineste 8 ani peste 2 ... (vezi toată discuția)