Buna ziua!
Sunt personal contractual civil angajat la o unitate militara pe functia de inginer de sistem. Este legal sa mi se dea 5 functii prin cumul (fara sa fie platite) la alta unitate militara (adica alt angajator) ? Intreband conducerea, acestia au raspuns ca nu au personal de specialitate si ca nu au pe cine sa puna. In concluzie, se profita de pregatirea pe care o are profesonalul contractual civil in domeniul IT si il incarca cu cat mai multe functii prin cumul din structura de securitate. Va rog, sa-mi spuneti care este cadrul legal prin care pot refuza aceste functii prin cumul de la alt angajator (alta unitate militara).
In MApN functiile de administrator de sistem si administrator de securitate din structura de securitate nu sunt functii prevazute in statul de plata. In concluzie nu se poate face contract de munca. Din punctul meu de vedere acest lucru este o anomalie. Deasemenea, in MApN nu este normata munca in domeniul IT - adica nu este nici-o diferenta (la bani) intre inginerul de sistem care administreaza 600 de calculatoare si 20 de servere si intre inginerul de sistem care administreaza 3 servere si 50 de calculatoare. In momentul in care pun astfel de intrebari, mi se da dreptate si mi se spune ca nu au ce sa faca - in concluzie, execut ordinele fara sa am drept de a comenta ceva.
Se numesc functii prin cumul - functii pe care ti le "pune in carca", fara sa te intrebe daca esti de acord sau nu. Din cauza ca am refuzat sa ma duc la un curs pentru o functie prin cumul de administrator de securitate la un alt angajator, am fost bagat in consiliul de disciplina al unitatii militare.
Codul Muncii
Art. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.