avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personal contractual civil - functii prin cumul.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personal contractual civil - functii prin cumul.

Buna ziua!
Sunt personal contractual civil angajat la o unitate militara pe functia de inginer de sistem. Este legal sa mi se dea 5 functii prin cumul (fara sa fie platite) la alta unitate militara (adica alt angajator) ? Intreband conducerea, acestia au raspuns ca nu au personal de specialitate si ca nu au pe cine sa puna. In concluzie, se profita de pregatirea pe care o are profesonalul contractual civil in domeniul IT si il incarca cu cat mai multe functii prin cumul din structura de securitate. Va rog, sa-mi spuneti care este cadrul legal prin care pot refuza aceste functii prin cumul de la alt angajator (alta unitate militara).
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
pccmapn, utilizator
Cel mai recent răspuns: PCCMApN sistem , utilizator 22:46, 30 Iunie 2023
Bine. Vă mulțumesc. Sper să se rezolve ceva!

Cornel Vasile a scris:

Ce a decis? Sa nu vi se acorde audienta?

Trimiteți scris ministrului, atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatul civil din armata ContSters315052 ContSters315052 sunt salariat civil intr-o unitate militara cu specific auto ,reparati auto ,as dori sa-mi se explice si mie ce ar trbui sa facem noi salariatii civili sa ... (vezi toată discuția)
Accident ascuns in timpul si din cauza serviciului militar autoglev autoglev In anul 1994 am fost inrolat pt perioada obligatorie a stagiului militar intr-o unitate la munte,eu fiind din Bucuresti. Cu 2-3 luni inainte de incheierea ... (vezi toată discuția)
Pt ofiterii mapn se poate merge in instanta pe litigiu de munca conf cod muncii ? Krissia . Krissia . Pentru ofiterii MAPN se poate apela la Tribunal - sectia litigii de munca pt daune morale, hartuire psihica, anulare acte administrative si repunere in ... (vezi toată discuția)