În ce constă această stăruință a creditorului, știind că soția mea s-a ales pe data de 07.12.2018 cu o poprire a 1/2 din salariul ei pe Decembrie 2018, după ... 7 luni de la Încuviințarea Executării Silite de pe 07.05.2018 (vreau să invoc Perimarea în Contestația la această Executare Silită, abuziv și ilegal impusă) ?
Cum procedăm dacă între timp s-a schimbat conducerea Asociației de Proprietari și aceștia spun că ei nu au cerut și nu au făcut niciun act către Executorul Judecătoresc, care, prin intermediul avocatului ilegal al Asociației (fără aprobarea noi conduceri), a cerut o poprire de salariu soției (care, ne-fiind proprietară a imobilului meu, nu poate fi debitoare, să-i poprească salariul), în acea somație noi, așa-zișii debitori având de plătit pentru o falsă restanță de ... 46 de lei (și aceea fiind ilegal calculată, cu probe contabile), alte sume totale de 5.000 de lei, ce reprezintă Cheltuieli Judiciare și de Executare Silită, amintind că am mai avut și multe alte cheltuieli judiciare cu Taxa de Timbru ?
Pe lângă faptul că
putem dovedi că acea sumă așa-zisă restantă, de 46 de lei, a fost ilegal calculată și că debitorul este Asociația de Proprietari (nu familia mea), fiind evident aberantă și ilegală (disproporționată, impusă forțat) acea sumă de 5.000 de lei (e o veritabilă amendă, total ilegal cerută), adică de peste 100 de ori așa-zisa datorie de bază (restanță „uriașă” de 46 de lei), ilegală și ea.
Voi deschide un nou Topic, să vă dau amănunte din cea mai aberantă Executare Silită (unică în lumea Justiției) în care s-au încălcat grav mai multe proceduri, inclusiv așa-zisa Expertiză Contabilă Judiciară, pe care am luat-o la puricat și acum am dovada că pe mai multe luni din listele de plată calculele au fost umflate în plus în favoarea Asociației de Proprietari, care nu are nici un sediu legal (real și actual), nici o conducere legală, aceste fapte compromițând total chiar sentința contabilă definitivă din acest dosar inițiat abuziv și ilegal în Iunie 2014.
Dapix a scris:
Prescripția poate să fie mereu întreruptă de stăruințele creditorului în executarea silită, dacă acesta continua să vă someze prin executor.
Astfel, există posibilitatea să nu se atingă niciodată prescripția..