avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Bonus malus
Discuție deschisă în Viata in Italia

Bonus malus

Buna ziua. as dori sa stiu daca bonusul malus se aplica in alt stat. Cum eu am avut asigurate rca in romania ai sunt rezident in italia cu noua lege nu mai pot sa condc autoturism cu nr externe in ata tara. Am achizitionat o alta maaina pe numele meu. Dar tr sa fac polita rca in it . dar incep cu ultima categorie. Va rog sa ini spuneto ce tr sa fac daca se poate sa imi paatrez clasele de bonus din Romania . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 07:29, 22 Decembrie 2018
Va trebui sa intrebati la un birou asigurări în Italia . Cel mai probabil da, se tine cont dar în baza certificatului de daunalitate obținut în România de la asiguratorul unde ati avut polițe rca
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Olga Tanasa, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

art.66 din norma asf nr.23/2014 Laurentiu_29 Laurentiu_29 Buna ziua, Pana anul trecut am fost posesorul unui autoturism care l-am folosit din 2005 pana in octombrie 2015, pentru care am platit polita RCA constant si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate ... radu 72 radu 72 buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate personala unui individ cu contract de vanzare cumparare incheiat la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Bonus malus ptr mai multe auto Goga costel Goga costel La sfârșitul lunii august 2017 era valabil bonus malus pentru mai multe autoturisme deținute de același propietar?Mulțumesc! (vezi toată discuția)