avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După divorț am părăsit locuința comună. Pierd ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După divorț am părăsit locuința comună. Pierd dreptul de proprietate dacă de 3 ani nu am contribuit la plata taxelor?

Dupa divort, am parasit locuinta comuna. Fostul sot a ramas in locuinta, platind taxele si impozitele aferente. Intrebare- daca nu am contribuit la plata taxelor timp de 3 ani, pierd dreptul de proprietate? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:53, 30 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o astfel de dispozitie legala,nu ati pierdut nimic,contactati un av pt a demara partajul.
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare- la partaj,pot cere vanzarea sau executarea silita pt.a recupera dreptul la bunurile dobandite in comun? Mentionez ca niciunul nu putem plati celuilalt partea cuvenita, dar nici nu putem locui amandoi in aceeasi locuinta, deoarece este extrem de violent. Multumesc pentru amabilitate!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati vanzarea prin executor (dar veti pierde la pret) sau o vindeti pur si simplu impreuna si impartiti banii (e calea cea mai usoara si recomandata).
Multumesc! Sarbatori fericite!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va intelegeti amiabil sa o vindeti de comun acord, atunci proces de partaj, apoi se va executa si ambii veti pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi frati, propietari de apartament MirceaG MirceaG Buna ziua, am doua probleme si sper sa gasesc aici raspunsul... Suntem doi frati, propietari ai unui apartament cu doua camere. 1. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Partaj faranumeeu faranumeeu Buna In urma cu 2 ani am divortat si am in comun cu fosta sotie un imobil dobandit in timpul casatoriei si peentru care am mai luat bani imprumut de la terte ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 5 ani GABRILELAA GABRILELAA buna ziua, in cazul unui proces de partaj inaintat dupa 5 ani de la pronuntarea divortului de catre un dintre parti care a parasit caminul conjugal si care a ... (vezi toată discuția)