Dupa divort, am parasit locuinta comuna. Fostul sot a ramas in locuinta, platind taxele si impozitele aferente. Intrebare- daca nu am contribuit la plata taxelor timp de 3 ani, pierd dreptul de proprietate? Multumesc anticipat!
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare- la partaj,pot cere vanzarea sau executarea silita pt.a recupera dreptul la bunurile dobandite in comun? Mentionez ca niciunul nu putem plati celuilalt partea cuvenita, dar nici nu putem locui amandoi in aceeasi locuinta, deoarece este extrem de violent. Multumesc pentru amabilitate!
Solicitati vanzarea prin executor (dar veti pierde la pret) sau o vindeti pur si simplu impreuna si impartiti banii (e calea cea mai usoara si recomandata).
Partaj
faranumeeu
Buna
In urma cu 2 ani am divortat si am in comun cu fosta sotie un imobil dobandit in timpul casatoriei si peentru care am mai luat bani imprumut de la terte ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 5 ani
GABRILELAA
buna ziua, in cazul unui proces de partaj inaintat dupa 5 ani de la pronuntarea divortului de catre un dintre parti care a parasit caminul conjugal si care a ... (vezi toată discuția)