avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara - ordonanță de reîncepere a urmăririi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara - ordonanță de reîncepere a urmăririi penale, obligativitate asistență juridică

Am si eu o intrebare . Avand o ORDONANTA de neinceperii de urmarire penala . Pe data de 19 acum a fost primul termen . Inainte de aceasta data am consultant 2 avocati care nu mi-au zis vezi ca esti obligat la un avocat altfel instanta amana cauza . Si asa a fost instanta a amanat cauza in vederea obtinerii de asistenta juridica . Urmatorul termen e pe 6 Feb. Deci imi va trebui un avocat nu ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:32, 27 Decembrie 2018
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)
Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)