avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre copil

Am un copil de un an jumate si tatal a luat razna rau de tot si as vrea sa il scot din viata copilului meu definitiv si sa ii schimb si numele de familie pe numele meu.ar fi posibil asa ceva? Consider ca e cel mai bine pt copil
Cel mai recent răspuns: Maia2000 , utilizator 20:29, 26 Decembrie 2018
Daca aveti dovezi meegeti la politie.divortati, cereti domiciliul la dvs si ordin de protectie , daca aveti dovezi nu va sta in preajma dvs.luati legatura cu un avocat.

Vedeti doar sa nu apara si alte dovezi.dvs cum l ati cunoscut? Casatorit, concubinaj?din ce traiti?
Noi am fost 13 ani impreuna dar nu suntem casatoriti iar in ultimul an ma mintea ca merge la munca pana cand usor pe zi ce trece am aflat tot.
Eu lucrez la un depozit de noapte si mama sta cu fetita iar ziua stau eu cat de mult pot
El lucra pe taxi doar ca defapt nu mai lucra pe taxi..si bani erau mai putini asa zicea el ca nu mai merge munca pt ca nu nea ajutat financiar..eu nu am vazut nimic de la el in acest an..si cand ii ceream sa ma ajute zicea cu ce ca doar fetita are nevoie doar de pampers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - va rog sa ma ajutati cu un sfat - am aflat ca am o fetita ... danielmihaiveciunca danielmihaiveciunca Buna - va rog sa ma ajutati cu un sfat - Am aflat ca am o fetita când amica avea 2 ani jumate - nu căsătorie nu relație - doar câteva zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog!- neintelegeri intre parinti mihalea223 mihalea223 Nu mai stiu ce sa fac simt ca o iau razna.Alerg si ma zbat degeaba toate usile duc in calvaru numit tribunal!. Am divortat acum doi ani si de atunci eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa castig custodia copiilor? ralucadumitrache ralucadumitrache Situatia mea se prezinta in felul urmator: Dupa 9 ani de casatorie si suferinta din cauza agresivitatii sotului am decis sa-l parasesc. Totul s-a produs dupa ... (vezi toată discuția)