avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Bună ziua, întrebarea mea este asa, soția m a dat afara din casa doar cu hainele de pe mine, nu ma mai lasă să întru în casa sa îmi iau hainele, suntem căsătoriți de 10 ani avem o fetita de 8 ani, casa este pe numele soției dar tot ce este în ea este făcut de mine, ea nu a muncit și nu muncește, acum de revelion ea o sa facă revelionul cu un barbat cunoscut pe net, din cauza asta nu ne mai înțelegem pt ca ea dacă nu are ocupație cam asta face, ce pot face sa îmi iau hainele, ce ma sfătuiți ca politia nu se baga mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:23, 27 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Pai cam nimic.
Divort, partaj, ordonanta presedintiala pentru restituirea bunurilor proprii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate nu este de compentența poliției, doar instanța de judecată este îndrituită să soluționeze un asemenea diferend!
Luați legătura cu un avocat pentru a formula acțiunea de divorț.
Pe cale de ordonanță președințială, veți putea obține bunurile personale înainte de pronunțarea soluției aferente cererii de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul vandut fara stirea sotiei cu toate bunurile in casa elidaeli elidaeli buna ziua.am o mare problema.....sora mea mai mare este in divort de barbatul langa are a stat 12 ani....aparamentul in care locuiau era doar pe numele lui.iar ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi iau copilul acasa. ioana71 ioana71 Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)
Drept civil total3r total3r sant casatorita de 16 ani cu un copil minor din alta casatorie si timp de 15 zile am fost pt un tratament la tg mures dupa revenirea mea in localitatea de ... (vezi toată discuția)