avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela

Situatia: minor 8 luni, locuiam singuri in casa parintilor mei. Sotul si-a facut bagajul, fara a-i pasa de sotie si copil si a plecat la mama lui. Interes prea mare pt familie si minor nu a existat. Fiecare cu banii lui, programul lui...Mama a luat minorul si a plecat la parintii ei, dupa multe sanse acordate sotului s-a hotarat sa termine situatia de vin-plec si in prima zi din ianuarie(pentru ca acum sunt sarbatori) va merge la avocat si va incepe divortul. Cum e cu minorul pana atunci? Drept sa il vada, sa il ia tatal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 28 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumnezeu sa va ajute!
Doar Dumnezeu poate aseza lucrurile si doar cu ajutorul Lui putem merge mai departe. Va multumesc pentru rabdare si raspunsuri! Sarbatori cu liniste si bucurii in suflet!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata ! Daca o sa va recititi mesajul de cateva ori ( pe zi :) ), o sa luati cea mai buna decizie si sa stiti ca nu o luati numai pentru dvs, ci si pentru copil. Nu ii va fi ok nici lui sa aiba o mama trista , apatica.. si nici nu ii dati cel mai bun exemplu stand intr-o relatie care nu va face fericita.
Puteti ambii sa fiti parinti mai buni, separat, decat impreuna.
Aveti tot ce va trebuie, dati-va o sansa sa fiti fericita ! Viata e atat de scurta, incat nu merita sa mai si pierdeti timpul intr-o relatie nefunctionala, langa cineva care nu va apreciaza.
Un An Nou mai bun si linistit !
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu probleme utilizator58 utilizator58 Buna seara, Sunt casatorita de mai multi ani si impreuna cu sotul avem un copil de 12 ani. Relatia noastra s-a inrautatit si evident urmeaza un divort dar ... (vezi toată discuția)
Ce este de făcut când minorul refuză să-și însoțească mama? Ana-Maria8686 Ana-Maria8686 Bună seara! Vă cer ajutorul din nou, ajutați-mă vă rog! De câteva luni mă tot lovesc de refuzul minorului în ceea ce privește programul de relații ... (vezi toată discuția)