avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nerespectare hotarare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nerespectare hotarare

Buna seara, doresc un model de plangere impotriva angajatorului pentru nerespectare hotarare judecatoreasca privind plata impozitului si a contributiilor sociale
Cel mai recent răspuns: andra_ioana , utilizator 10:20, 28 Decembrie 2018
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]
Pot depune aceasta "Plangere prealabila" acum sau trebuie sa port o anume corespondenta cu angajatorul?
O puteti depune.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hotărâre judecătorească pentru a primi salariile neplătite, dar angajatorul tot nu mi le dă. trebuie să mă adresez unui executor? viu viu Buna seara, Am lucrat pe perioada determinata 9 luni (3 luni contract initial, apoi act adtional la contract pentru 6 luni, prelungire). Am primit salariul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti cpopescu01 cpopescu01 buna seara! am si eu o intrebare :am o hotarare definitiva si executorie in ce priveste drepturile banesti.Hotararea suna cam asa:obliga parata la plata sumei ... (vezi toată discuția)
Conventii civile bebeas bebeas cum pot angaja o persoana fizica pentru 1 luna, in afara de impozit ce i se mai retine, ce declaratie trebe sa-i completez? (vezi toată discuția)