avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legislatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legislatie

Buna seara! Daca mama isi angajeaza fiica pe post de menajera(cu contract cf.legii bineinteles) ar avantaja-o pe fiica in obtinerea domiciliului minorului de 6 ani in urma unui divort?(mama lucreaza in Italia).Mai exact,tribunalul v-a lua in considerare acest tip de contract? In prezent fiica este casnica si nu are unde sa se angajeze in zona unde locuieste.Sotul ameninta cu divortul pentru acest motiv cu toate ca el castiga foarte bine.
Cel mai recent răspuns: iulianapaduret , utilizator 19:34, 29 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru raspuns! Sarbatori fericite! La multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau fata inapoi feliciaiva feliciaiva Ma numesc felicia am 23 ani si sunt in italia .Am o fetita de 6 anisori care este in romania .Ea sta acum la soacra mea si as vrea sa-mi iau fetita inapoi .ce ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor darkangelhay darkangelhay Divortez de sotie ,avem o fetita de 4 ani .de la nasterea fetitei noastre si pana in prezent aceasta a lucrat in italia cate 4 luni in fiecare an...de cand am ... (vezi toată discuția)
Custodia fetitei comuna Cira Cira Buna dimineata!Ma numero Daniela si sunt divortata de fostul in 2016... Locuiam in Italia impreuna cu fata(fiica mea este nascuta in Italia)... In luna ... (vezi toată discuția)