Buna ziua ..sunt angajatul unei societati.De craciun fiind zile libere legale am fost obligat sa vin la serviciu...nu m-am opus deciziei stiind faptul ca societatea a comandat si tichete cadou pe langa tichetele de masa...zilele acestea s-au distribuit tichetele de masa, cred ca nu se vor mai da tichetele cadou.....intrebarea mea : este legala decizia administratorului de a nu distribui tichetele cadou chiar daca acestea au fost comandate cu numele si cnp fiecarui angajat....se opreste impozit pe aceste tichete? Mentionez ca are de gand sa foloseasca aceste tichete pentru el....
Eu lucrez in biroul societatii....am primit pe data de 20 dec. coletul de la curier cu tichetele cadou pentru 30 de angajati, le-am predat administratorului dar acesta nu le-a mai distribuit, si cred ca le v-a folosi pentru el...
Asta ar insemna sa imi trimit singur un inspector itm la birou...eu sunt responsabil si de angajati in perioada angajare-demisie...doar ca deciziile le i-a administratorul, am in subordine 30 de angajati, dar la randul meu sunt si eu angajat.....ma intereseaza daca am vre-o baza legala sa il pot intreba pe administrator de ce nu mi- a dat tichetele cadou?
Bonuri cadou
ioana2525
Am o prietena care lucreaza in cadrul unei firme de vanzari. Pana acum lua procentul din vanzari in bonuri cadou (ceea ce era f. avantajos pt ea...). I s a ... (vezi toată discuția)
Impozitare
karytat
As dori sa pun o intrebare legata de impozitarea tichetelor de cadou pentru copii. In cadrul unitatii noastre este prevazut ca la inceputul lunii iunie sa ... (vezi toată discuția)