avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna copil

Buna ziua , am un copil dintr-o relatie si am recunoscut copilul in certificat,de la un timp nu ma mai lasa sa vad copilul desi platesc pensie alimentara si il vizitez cat de des mi se permite ,Cand ma duceam la vizita mereu se cearta cu mine ea si familia ei. Copilul are 5 luni ,daca o dau in judecata pentru custodie comuna , mi se va da copilul acasa sau ce program pot obtine, eu imi doresc sa petrec cat mai mult timp langa el si sa ma ocup de educatia lui desi ei vor sa ma desparta si imi striga mereu ca tata este cine te creste si nu te face. Precizez ca ea nu lucreaza si nici paritni ei care ne-au despartit nu lucreaza, traiesc din pensia bunicilor si pensia mea alimentara. Nu mai rezist sa ma ( milogesc) nu rog , cateva zile la mama copilului inainte sa pot veni pe la copil sa il vad . Noi ca tati putem fi ascultati de judecatori de instante :( .Sa mai astept pana creste copilul mai mare sa faca un an si jumatate sa il pot lua si pe la mine acasa. Daca aveti exemple de program de vizita castigat in favoare tatalui adica nu 2 ore pe luna , jumatate din timp cu tata si jumatate cu mama. Va Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 13:26, 30 Decembrie 2018
Buna ziua ,,dupa salariu care il am platesc 450 ron ,calculat de instanta, in afara de bani acestia mai cumpar pampersi alimente haine la copil ,, si ce mai avea nevoie cand ma duceam in vizita. Ea are pe altcineva si se irita cand ma duc in vizita la copil . Fosta soacra si cu ea stau merereu langa mine cand ma joc cu copilul si mereu ma jignesc si denigreaza. Am fost ieri sa o vad si nu mau primit .au zis sa-i dau in judecata. Ma simt deprimat rau, mi se rupe sulfetul cand o vad in brate la ei si pe mine nu ma lasau ca nu stiu sa tin un copil. :((( .. si nu sunt un prost sau unu de pe strada periculos . sunt cadru militar cu 13 ani vechime . uni imi zic sa renunt ca-i fac rau copilului daca ne certam alti sa lupt pt el .sa ma stie de tata.. Eu imi doresc sa vad copilu zilnic. Am sa caut un avocat bun sa vad ce ma sfatuieste, am sperat ca putem rezolva pe cale amiabila,vorbe bune. Sper sa-mi vad fetita cat mai curand :(((
Asa este , este ideal sa se inteleaga, dar daca va amputa programul nu ai decat doua variante, cea ilegala sau legala.
Cateodata cea ilegala e mai scurta dar mai riscanta, va sfatuiesc sa purtati discutii cu doamna si sa-i spuneti, daca nu ma lasi sa ma.implic in viata copilului voi incepe un razboi din care nu ma voi putea opri aproape niciodata.
Exista 10.metode de constrangere, trebuie doar sa ai ceva bani si rabdare, depinde cum sta si ea cu banii daca are bunuri depinde de mai multe.
Va astept in privat cu mesaj daca nu va descurcati.
Zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa detin custodia in totalitate? caty06 caty06 Buna seara,am un baietel in varsta de 6 luni cu domiciliul la mine,insa am probleme cu tatal lui cu care am decis sa nu mergem impreuna pe mai departe deoarce ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pensiealimentara pensiealimentara buna ziua. in urma divortului cu un minor. s-au stabilit urmatoarele lucruri-desfacerea casatoriei de acord comun, pastrarea numelui -stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil minor lidia_mmary lidia_mmary Buna ziua, Am un copil de 8 ani jumatate.Acum 8 ani fostul meu sot a fost inchis in strainatate pentru furt . Ulterior dupa 2 ani am divortat si obtinand ... (vezi toată discuția)