avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare locuinta minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare locuinta minor

Buna ziua, am deschis un dosar de divort cu sotul, din care a rezultat un minor. Am cerut stabilirea minorului cu mine, la o adresa unde stam cu chirie( este pe numele meu contractul de inchiriere).As dori sa schimb aceasta adresa, nu mai pot face fata cheltuielilor si as dori sa ma mut la parintii mei. Cum procedez cu aceasta schimbare in dosar? Mentionez ca inca nu au venit si de la protectia copilului si nu am avut inca nici primul termen de judecata! Trebuie facuta o cerere in acest sens?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:47, 29 Decembrie 2018
Buna ziua,
La primul termen solicitati ca ancheta psihosociala sa se faca la adresa unde vreti sa va mutati.
Faceti cererea in scris.
Puteti adresa cerere si pana la primul termen de judecată daca v-ati mutat deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de domiciliu cu minor redspike200 redspike200 Buna ziua! Va rog, daca a-ti putea sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la situatia mea.Saptamana trecuta am avut ultima infatisare la divort in care ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti comune anemona34 anemona34 Buna seara! va rog,sa ma indrumati ref la un dosar de divort in calitate de parat: -in urma raportului de ancheta psihosociala de la primarie,reclamanta a ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)