avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire coplatitor.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire coplatitor.

Buna seara. Am poprire pe salar din cauza unui contract de credit semnat ca si coplatitor si titular fiind fostul meu sot de care am divortat. El este acum in Anglia. Banuiesc ca eu am in continuare poprire deoarece executorul nu il gaseste ca si angajat in Romania. Exista vreo solutie prin care eu sa scap de poprire? P.S. Poprirea a inceput dupa divort si eu nu am cum sa il contactez. Mentionez si ca in Romania el nu are nici un imobil sau altceva pe numele lui. Va rog sa ma ajutati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
mia.carbune, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marya2020 , utilizator 20:01, 26 Ianuarie 2020
Dacă aveți calitatea de coplătitor, nu aveți cum să scăpați de executarea silită până ce nu se îndestulează creditorul.
Cam in aceas situatie sunt si eu dar as vrea sa stiu daca pot sa il dau in judecata pe fostul sot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat, în timpul căsătoriei, un teren cu credit ipotecar obținut pe numele meu. suntem în divorț, pot să-i cedez soțului acest credit? mari29 mari29 Buna ziua. Am obtinut un teren prin credit ipotecar in anul 2008 inainte de casatorie, pe o perioada de 30 ani, pentru un teren. Creditul este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Coplatitor intr-un imprumut de nevoi personale pateasorin pateasorin Sunt coplatitor intr-un contract cu o banca pentru un imptumut de nevoi personale pe 10 ani . Din contract , au fost platite ratele lunare timp de 5 ani . Din ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)