avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sechestru autoturism
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sechestru autoturism

Am o datorie din 2014 la o firma recuperatoare. Mi s-a facut poprire pe salariu astfel ca se trage automat cca 30% cf. legii. Am primit insa , recent o instiintare de sechestru pe automobil. (Mentionez ca nu am datorii la finante, etc). Este legal asa ceva?
Cu stima ,
SA
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 21:25, 30 Decembrie 2018
Este legal, pot executa orice bun aveti dvs. Imobilele la datorii mai mari de 10.000 lei, din ce imi amintesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru recuperare credit de nevoi personale? Catalin_Sm Catalin_Sm Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o nelamurire privind demersul de recuperare a unei sume de bani imprumutata in 2013 de la banca. Am facut un ... (vezi toată discuția)
Primarie.taxe si impozite.sechestru pe bunuri unck1u unck1u Buna ziua! Am si eu o nelamurire..si anume: am un autoturism proprietate personala,achizitionat in anul 2006..recent, am primit o notificare (instiintare si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu / executare silita bunuri Dya86 Dya86 Buna ziua ! Am primit o instiintare de poprire pe salariu , si am fost informata si de cei de la societate. Spuneti-mi va rog, daca s-a infiintat aceasta ... (vezi toată discuția)