avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA si DIICOT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA si DIICOT

Buna. Din motive lesne de inteles, nu voi folosi nume reale in ceea ce va voi spune spre a-mi oferi ajutorul. O persoana apropiata mie, numele lui fiind B, fost politist la SICE, a fost acuzat si retinuta de DNA si DIICOT pentru urmatoare fapte : furnizarea de date nepublice contra cost, favorizarea faptuitorului, luare de mita in forma continuata, trafic de influenta. Aproape 3luni a stat pe arest preventiv iar dupa la inchisoare. Momentan s-a dat verdictul doar in dosarul DNA insa nu e definitiva condamnarea de 6ani si 6luni. In cazul DIICOT se tot amana "finalul" deoarece la primele 2-3 infatisari, asa zisii martori, care defapt sunt cativa infractori foarte cunoscuti si cu care se cunostea B, nu s-au prezentat in instanta ca "martori" ai celor de la DIICOT, desi initial au dat declaratii in acest sens.... Exista o posibilitate de a I se reduce din pedeapsa? Cum ar trebui procedat referitor la celalalt dosar? Mentionez ca nu are avocat ci doar unul din oficiu care lasa mult de dorit...insa e indrumat de un altul insa fara a-l reprezenta, din motive financiare.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:42, 30 Decembrie 2018
Pentru reducerea pedepsei trebuie ca avocatul sa studieze dosarul si apoi sa prezinte argumentele sale la instanța.
În apel se poate reduce pedeapsă dar trebuie motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de-a divulga numele complicilor xuser xuser As dori sa pun o intrebare deseori intalnita dar pe care nimeni nu o trateaza ca atare. Refuzul de-a divulga identitatea complicilor constituie sau nu ... (vezi toată discuția)
Trafic de stupefiante arken123 arken123 Salut, am si eu o mica intrebare: Sunt consumator de etnobotanice, iarba si hasis. acum vreo 2 ani de zile, un domn de la DIICOT din oras cu mine, m a ... (vezi toată discuția)
Luare de mita- plangere? nonsensuri nonsensuri Buna ziua! Tocmai ce amm fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita 50 lei, fara nicio proba concreta,dar nu asta e oful meu. Oful meu ,este ca nu a ... (vezi toată discuția)