avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool la volan

Am primit amânarea aplicării pedepsei imi pot ridica permisul Va multumesc
imi poti da si mie detalii privind ancheta , sunt in aceeasi situatie si inca nu stiu la ce sa ma astept .
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dupa ce hotararea ramane definitiva si daca nu aveti ca obligatie impusa de instanta sa nu conduceti in termenul de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Am doua dosare penale in desfasurare , la care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei . Dosarele sunt de natura rutiera . Acuma daca am primit amanarea ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei Alex. Alex Alex. Alex Bună ziua, săptămâna viitoare voi face face un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul și a propus 8 luni cu amânare aplicarii pedepsei, acum ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am condus fara permis si instanta a hotarat 9 luni ... Stef.Ice Stef.Ice Buna seara. Am condus fara permis si instanta a hotarat 9 luni de inchisoare pedeapsa principala. S-a dispus amanarea aplicarii pedepsei cu supravegherea pe ... (vezi toată discuția)