avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Revocarea accesului la continut digital
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Revocarea accesului la continut digital

Are dreptul un furnizor de produse digitale (in acest caz Blizzard) sa revoce accesul la produsele achizitionate fara a restitui suma platita pentru acestea?

Am inteles ca in directiva europeana 2011/83/EU ar fi mentionat faptul ca nu are acest drept, insa nu gasesc paragraful sau daca chiar se aplica pentru Romania.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
Caydenz, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:42, 2 Ianuarie 2019
Da, utilizatorii pot fi banati pentru nerespectarea conditiilor generale/termenilor de utilizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea accesului la serviciul de depunere online DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL În articolul de mai jos, Direcţia Generală a Finanţelor Publice informează contribuabilii, deţinători de certificate digitale pentru semnătură ... (vezi toată discuția)
Deschiderea coletului la livrare înainte de a se face plata, ... Al.Cremardia Al.Cremardia Deschiderea coletului la livrare înainte de a se face plata, este sau nu un drept al consumatorului? (vezi toată discuția)
Inregistrare roi viorelturcu viorelturcu Sunt SRL neplatitor de TVA si intermediez(prestez servicii intermediere) EXCLUSIV livrari de produse chimice pt industrie intre un furnizor italian si ... (vezi toată discuția)