avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loc parcare pitesti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loc parcare pitesti

Am inchiat un loc de parcare in Pitesti, am platit, am primit chitanta,am abonamentul emis pe acel loc.SPEP Pitesti nu a numerotat locurile si nu a pus placuta care anunta ce este parcarea blocului in care locuiesc.am platit pe data de 18.12.2018 si nu am putut folosi nici un minut locul.ce sfat imi dati pentru a rezolva problema asta?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:17, 3 Ianuarie 2019
mai intai, aveti o harta unde figureaza in clar locul dvs.?
1. daca da, sesizati Politia Locala. Cand se vor prezenta la fata locului, prezentati actele si solicitati eliberarea spatiului de parcare ocupat
2. daca nu, cereti mai intai identificarea clara a amplasamentului, dupa care executati pct 1.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru solutionare adresati-va direct serviciului unde ati incheiat documentele de concesiune anuala loc parcare auto
Am harta stampilata, nu este luata in considerare pentru ca nu este marcata.
ce inseamna: nu este luata in considerare? de catre Politia Locala? atunci, ynocentta v-a sfatuit bine: se pare ca ati cumparat un serviciu care momentan nu e asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .locuiesc in constanta unde regulamentul parcarilor ... Ioannes6707 Ioannes6707 Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul parcarilor este o mica jungla.Sunt posesor de abonament parcare Zona 2 si azi am parcat intr-un loc dr ... (vezi toată discuția)
Bani perceputi ilegal pentru parcare lovy8519 lovy8519 In fata blocului este o parcare marcata si numerotata insa fara placute inscriptionate cum ca parcarea este interzisa sau inchiriata ADP. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)