avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in preaviz

Va rog sa-mi spuneti daca am 75 zile concediu medical efectuat, in perioada de preaviz cate zile de concediu medical pot sa mai iau?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:32, 16 Noiembrie 2009
Solicit concediul medical in perioada de preaviz pentru ca am probleme cu sanatatea si nu mai suporta amanare, dar nu as vrea sa ajung la comisia de evaluare pentru o posibila pensionare pentru ca sunt foarte tanara.
Pentru a nu merge la comisia de evaluare, mai puteti lua 14 zile de concediu medical ... ceea ce ar acoperi intreaga perioada de preaviz in cazul demisie sau o parte din preavizul acordat pentru concediere.
Eu mai am 5 zile din preaviz si nu stiu daca pot sa mai iau 14 zile de CM.
Va multumesc.
Aveti grija ca concediul medical suspenda termenul de preaviz , astfel incat la terminarea acestui concediu urmeaza sa efectuati zilele ramase de preaviz.
Mai am o intrebare si anume:
In perioada de preaviz, jumatate din zile marg la serviciu si jumatate sunt libere pentru cautarea altui loc de munca.Eu daca ma aflu in zilele libere pentru cautarea locului de munca mai pot sa intru in medical desi sunt toata ziua pe la diversi medici ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul preavizului alysha22 alysha22 Buna Ziua, Din momentul cand am fost anuntata ca voi primi decizie de concediere pe care am refuzat sa o semnez si am primit-o , trimisa prin executor ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului in timpul concediului medical!!! bmg.1702 bmg.1702 am urmatoarea speta,am sa va spun exact despre ce este vorba poate ne puteti sfatui ce sa facem : sotul meu a fost anuntat verbal in data de 27.01.2009,k se ... (vezi toată discuția)
Concediere si concediu medical Mariko Mariko Buna ziua tuturor! Am nevoie de putin ajutor! Cum se poate rezolva urmatoarea problema? Angajatorul vrea sa desfaca contractul de munca a unei angajate ... (vezi toată discuția)