avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am câștigat procesul pentru autoritatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am câștigat procesul pentru autoritatea părintească și pensia de întreținere și cheltuielile de judecată. Tată nu a cerut program de vizită dar nici banii nu vrea să îi dea, mă pot adresa unui executor sau să îi fac plângere?

Pe data de 27.11.2018 s-a emis hotararea cu privire la custodia copilului, am primit custodie exclusiva, plata pensiei de intretinere si cheltuieli de judecata, program de vizita nu a dorit cu drept de apel 30 de zile. Tatal copilului nu a facut apel dar nici banii nu vrea sa-i dea, ma pot adresa unui executor judecatoresc sau sa-i fac plangere la politie?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Adresati-va initial unui executor judecatoresc.
Pensia de intretinere trebuie platita de la data formularii cererii de chemare in judecata.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine ar fi prin executor daca aveti pe ce sa il executați.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da, asa scrie si in hotarare incepand cu luna martie 2018.
Multumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cel mai bine ar fi prin executor daca aveti pe ce sa il executați.

Salariul, masina si nu stiu casa daca se poate fiind ipotecata.
Multumesc!
Cu siguranta exista venituri sau bunuri care pot fi executate.

Cu placere!
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

Alte discuții în legătură

Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)
Modificare cuantum pensie alimentara versus modificare program de vizita minor! celentana26 celentana26 Buna! In urma unei hotarari judecatoresti definitive data in luna iulie a acestui an, s-a stabilit un program de vizita minor, cu preluare la dimiciliul ... (vezi toată discuția)