avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTURI SALARIALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTURI SALARIALE

VREAU SA STIU DACA SPORUL DE VECHIME IN MUNCA SE ACORDA LA CEREREA SALARIATULUI LA DATA INDEPLINIRII CONDITIILOR DE VECHIME IN MUNCA SAU SE ACORDA DE DREPT DE INSTITUTIE LA DATA INDEPLINITII CONDITIILOR DE VECHIME IN MUNCA .
Cel mai recent răspuns: Vintila G , utilizator 16:57, 16 Noiembrie 2009
chiar eu l-am sesizat sa faca o cerere pentru spor de vechime , pe care a facut-o a primit dispozitia de majorare a sv iar dupa o luna s-a trezit ca vrea si retroactiv pe un an in urma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea sporului de vechime in munca Vintila G Vintila G Sporul de vechime in munca se acorda retroactiv pentru perioada in care salariatul indeplinea conditiile de vechime in munca pentru a beneficia de acest drept ... (vezi toată discuția)
Nu beneficiez de spor de vechime! BOGDAN_ROU BOGDAN_ROU Sunt functionar public clasa I, grad debutant. Lucrez in administratia publica locala. Mi s-a spus de la serviciul resurse umane ca timp de un an de zile nu ... (vezi toată discuția)
Cerere salariat ? - gradatie de vechime + clase de salarizare + majorare salariu ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - un salariat va trece la o alta transa de vechime in munca - fiind salariat al unei institutii publice, ... (vezi toată discuția)