avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis port armă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis port armă

Buna ziua.am avut un proces si m au condamnat la 8luni cu suspendare si timp de 2 ani am mers la serviciul de probatiune.am incercat sa imi iau permis de port armă atunci si figuram ca am avut dosar etc.acum după terminarea celor 2 ani la serviciul de probatiune pot sa mi iau permis de port armă sau tot figurez.multumesc
Cel mai recent răspuns: Augustin291986 , utilizator 05:54, 18 Ianuarie 2019
Buna ziua!
Veti fi reabilitat in termen de 3 ani de la data împlinirii termenului de supraveghere. Abia atunci va fi cazierul curat.
Cu stima.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Sebastian Simon, Avocat
In cazier nu apare nimic dupa terminarea serviciului de probatiune.multumesc

Sebastian Simon a scris:

Buna ziua!
Veti fi reabilitat in termen de 3 ani de la data împlinirii termenului de supraveghere. Abia atunci va fi cazierul curat.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Va salut in urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente am fost ... Speed2020 Speed2020 Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022... In 2022 cand a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)
In cat timp imi va fi reabilitat cazierul Alin Tomescu Alin Tomescu Buna ziua , am fost condamnat la 8luni de inchisoare in urma unei vatamari corporale din culpa , art 196 , pedeapsa mi a fost amanata , si am mers timp de 2 ... (vezi toată discuția)