avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontat absent nemotivat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontat absent nemotivat

Buna ziua , ma puteți ajuta va rog intr-o speța...in fata de 26 Decembrie am fost pontat absent nemotivat ( trebuia sa fiu tura de zi ) , in data de 24 Decembrie eram tura de zi și am informat șeful direct ca nu pot veni deoarece plec din localitate pentru a sărbătorii cu familia in alta localitate .A spus ok , ca pot pleca ,ieri am verificat pontajul și am văzut ca sunt pontat absent nemotivat ( programul de munca este 12/24,12/28 in ture . Este normal sa fiu pontat absent nemotivat in zi de sărbătoare legală ..ce demersuri pot face mai departe , asta după ce văd și fluturașul ( dacă apare in el absenta nemotivata ),multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 3 Ianuarie 2019
Erati de serviciu in data de 26 Decembrie?
Da trebuia sa fiu de munca ..

Cornel Vasile a scris:

Erati de serviciu in data de 26 Decembrie?

In acest caz, s-a procedat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

26 decembrie-sarbatoare legala neludip neludip Sant angajat cu CIM pe durata nedeterminata la o sotietate comerciala ,avand un program de 12/24-12/48.Pe data de 26.12.2011 cade tura mea de serviciu si mi-am ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau este altceva ???? ContSters23466 ContSters23466 Conform graficului de programare a serviciului pe luna decembrie (grafic efectuat in noiembrie 2009): - sef compartiment 1 - 31 decembrie tura intai (de la 7 ... (vezi toată discuția)