avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

pot vinde sotului un apartament dobandit inaintea casatoriei ?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
ardelean73, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:10, 3 Ianuarie 2019
Daca sunt casatoriti sub regimul comunitatii legale... cum il vinde sotului, cand bunul va fi comun de la data cumpararii lui.. plus ca si creditul va fi comun pt ca omul cheltuie banii pt a cumpara un bun comun.

Dvs, vreti sa vindeti ap sotului si el sa il cumpere cu banii bancii ?
Nici daca ati fi separati cu bunurile, banca nu ar accepta asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare bunuri proprii SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Un apartament dobandit inaite de casatorie, se poate vinde fara acordul sotului? Cunosc antecedente, chiar fiica mea. I-am cumparat o garsoniera, fiind ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coproprietar la un apartament luat de sotul meu, inainte de casatorie prin prima casa ContSters407106 ContSters407106 Buna ziua, De curand m-am casatorit si sotul meu are un apartament inainte de casatorie, luat prin Prima Casa. Eu detin, de asemenea, o garsoniera pe care ... (vezi toată discuția)
Cota parte apartament sotie cumparat inainte de casatorie JohnRomero JohnRomero Buna ziua, Sotia mea a cumparat un apartament cu credit ipotecar. Anul acesta ne-am casatorit si m-am gandit sa acopar jumatate din creditul total prin ... (vezi toată discuția)