avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce motiv putea sa fie invocat ca sa se respinga un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce motiv putea sa fie invocat ca sa se respinga un dosar?

Buna seara! Am o nelamurire: am deschis un proces unor vecini care au facut intabularea unei parcele, gresita, am solicitat rectificare carte funciara., Am vanzare cumparare cu clauza de intretinere de la parinti, D-na judecator m-a pus sa fac expertiza tehnica judiciara topo-cadastrala. In urma expertizei, s-a constatat suprapunere de teren. procesul e din sept. 2017, azi s-a afisat pe internet ca mi s-a respins dosarul. Motivatia nu o cunosc inca. intrebarea mea este: daca expertiza spune clar ca vecinii au intabulat gresit, ce motiv avea sa mi se respinga dosarul dupa 1an si 3 luni de judecata? este posibil ca sa invoce ca eu nu aveam dreptul sa dau in judecata atata timp cat vanzarea cumpararea e cu clauza?{ mama inca traieste.} Daca era de respins cererea, nu trebuia sa se faca de la inceput? s-a respins cererea dupa ce s-a judecat si au vazut ca am dreptate, nu-mi pare corect.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
IOANA1972, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un avocat dupa ce primiti motivarea sentintei de la fond,doar dupa studierea dosarului dvs puteti sa primiti un raspuns pertinent.Nimeni nu poate sa ghiceasca in acest moment care au fost circumstantele procesului dvs si motivele care au facut judecatorul sa adopte solutia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare sau anulare expertiza topo, parte integranta a sentintei civile Lucian27 Lucian27 Am sentinta civila din 2011, irevocabila cu obiect granituire si revendicare. Conform experizei efectuate fara coordonate stereo, gresite terenul meu se ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Pozitionare teren Mihut Nicolae Mihut Nicolae As dori un raspuns, in privinta unui teren intabulat cu nr. topo in CF , pe numele socrului meu, iar altui cetatean i s-a intocmit un titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)