avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dezbatuta in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dezbatuta in instanta

Un mostenitor al unei proprietati poate cere daune de orice forma ( moral si pecuniar) celuilalt mostenitor deoarece cel din urma s-a instalat pe proprietate fara avizul primului, impiedicandu-l pe acesta sa intre pe proprietate cu toate reclamatiile facute la Politie si tergiversand in diverse moduri finalizarea procesului de succesiune, acesta fiind de trei ani pe rol?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:03, 4 Ianuarie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unii aflati in situatia dvs. isi pierd definitiv dreptul.
De principiu, se pot cere daune dar nu este obligatoriu sa se primească.

Este un stil vechi acesta cu protejarea intereselor si tergiversarea procesului.Un proces de acest fel poate du4a si 6-7 ani daca nu stiti sa va apărați foarte bine iar el stie prin avocat sa o tot lungeasca.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune lunga durata Pantea Dacian Pantea Dacian Buna ziua. Am dobandit 5/8 dintr-o casa plus curte in 1986 de la o bătrâna de care am avut grija pana în 1989 cand a decedat cu act de mostenire prin ... (vezi toată discuția)
Procedura proces daune morale Victor0101 Victor0101 Buna ziua, Am castigat un proces in decembrie 2018 si am inteles ca termenul pentru a inainta o noua actiune in instanta pentru daune morale este de 3 ... (vezi toată discuția)
Codul civil mariacatana49@yahoo.com mariacatana49@yahoo.com Va rog frumos sa ma ajuta cineva in urmatoarea problema ;ne-am judecat pentru pamintul ramas de la parinti inca din anul 1996, la inceput cu riveranii care ... (vezi toată discuția)