Am castigat un proces in decembrie 2018 si am inteles ca termenul pentru a inainta o noua actiune in instanta pentru daune morale este de 3 ani.
Ideea este ca paratii nu au respectat in totalitate hotararea respectiva si ce as dori sa stiu este daca voi deschide un nou proces pentru respectarea hotararii din 2018 pe care acestia o incalca, se poate spune ca va exista continuitate? Adica la sfarsitul acestui nou proces voi putea cere daune morale si pentru procesul care s-a finalizat in 2018 (probabil care va fi vechi de 5 ani)?
De asemenea, in cazul in care ar fi continuitate, dar acest nou proces va fi pierdut (pt. ca orice este posibil la noi), voi mai putea cere daune la sfarsitul acestuia pentru cel din 2018? Se mai pune in acest caz ca si continuitate?
Pentru punerea in plicare (respectarea) unei hotarari judecatoresti, nu se deschide un nou proces, se pune in executare silita hotararea. De principiu, executarea silita nu intrerupe termenul de prescriptie pentru daunele morale rezultate dintr-un fapt ilicit stabilit prin hotararea judecatoreasca pe care o puneti inexecutare insa pentru un raspuns complet si corect, trebuie analizate documentele si situatia dvs. concreta.
Prescriptie
Nikk57
Am avut un litigiu de munca - drepturi salariale din sept 2006 - inceput in sept 2009, .
Am castigat procesul - hotarare definitiva in aprilie 2103 si ... (vezi toată discuția)