Fata mea a lucrat la târgul de Crăciun pentru o firmă, a fost înșelată la plata salariului cu Cic 800 lei motivația find aceea că a ieșit lipsa 1200 lei în condițiile în care acolo au vândut și rudele patronilor. Contractul a fost semnat abia pe 28 decembrie în loc de 30 noiembrie când a început târgul? Pot întreprinde ceva în acest sens?
Buna dimineata.
Puteti face reclamatie atat la ANAF, daca aveti motice, cat si la ITM.
Poate dovedi cumva ca a lucrat acolo, a semnat ceva pentru firma, condica de prezenta, orice dovada...?
Chiar daca nu poate, faceti reclamatia la ITM, gasiti adresa pe net, undeva pe la Uniri au sediul,
A semnat deabea pe 28 decembrie la ora 11 noaptea în parcare la Carrefour Orhideea când ia înmânat și salariul, după lungi discuții că-i reclamam la politie
Si ce data de incepere a activitatii avea trecuta in contract?
Aveti un exemplar al contractului?
Politia nu prea are treaba cu asta...
Eu va sfatuiesc sa faceti o plangere scrisa, in care sa expuneti aceasta problema, numele angajatorului, perioada lucrata, anexati si o copie a contractului, dacao aveti, catre ITM, gasiti adresa pe net, undeva pe Strada Radu Voda, zona Uniri, si sa o depunti personal la ei.
Plangerea sa fie in doua exemplare, din care unul ramane la dumnealor si unul la dvs. pe care va pune stampila cu numarul de inregistrare.
O lamurire
Stef12345
Am lucrat aproape 3 saptamani la o firma {grup7} ca merchandiser la carrefour, fiind platita pe zi cu 28 de lei, fiind o suma f mica pt cata munca depuneam,.Nu ... (vezi toată discuția)