avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Pot face o reclamație la ANAF?
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Pot face o reclamație la ANAF?

Fata mea a lucrat la târgul de Crăciun pentru o firmă, a fost înșelată la plata salariului cu Cic 800 lei motivația find aceea că a ieșit lipsa 1200 lei în condițiile în care acolo au vândut și rudele patronilor. Contractul a fost semnat abia pe 28 decembrie în loc de 30 noiembrie când a început târgul? Pot întreprinde ceva în acest sens?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 06:18, 9 Ianuarie 2019
Buna dimineata.
Puteti face reclamatie atat la ANAF, daca aveti motice, cat si la ITM.
Poate dovedi cumva ca a lucrat acolo, a semnat ceva pentru firma, condica de prezenta, orice dovada...?
Chiar daca nu poate, faceti reclamatia la ITM, gasiti adresa pe net, undeva pe la Uniri au sediul,
A semnat deabea pe 28 decembrie la ora 11 noaptea în parcare la Carrefour Orhideea când ia înmânat și salariul, după lungi discuții că-i reclamam la politie
Si ce data de incepere a activitatii avea trecuta in contract?
Aveti un exemplar al contractului?
Politia nu prea are treaba cu asta...
Eu va sfatuiesc sa faceti o plangere scrisa, in care sa expuneti aceasta problema, numele angajatorului, perioada lucrata, anexati si o copie a contractului, dacao aveti, catre ITM, gasiti adresa pe net, undeva pe Strada Radu Voda, zona Uniri, si sa o depunti personal la ei.
Plangerea sa fie in doua exemplare, din care unul ramane la dumnealor si unul la dvs. pe care va pune stampila cu numarul de inregistrare.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Nu dvs trebuie sa faceti sesizarea către ITM ci fata dvs daca este majora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lamurire Stef12345 Stef12345 Am lucrat aproape 3 saptamani la o firma {grup7} ca merchandiser la carrefour, fiind platita pe zi cu 28 de lei, fiind o suma f mica pt cata munca depuneam,.Nu ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat verbal sa semnez o condica imaginara Ragna Rock Ragna Rock Buna ziua, Imi cer scuze, poate un astfel de post, sau post asemanator exista - eu din pacate nu am gasit pe forum . Problema mea consta in faptul ca , ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca fara stirea mea diana1981 diana1981 Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat in legatura cu problema mea. In data de 01.12.2006 am semnat un contract individual de munca cu firma la care lucrez si ... (vezi toată discuția)