avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Datorii de plata dupa inchiderea firmei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Datorii de plata dupa inchiderea firmei

Buna ziua,
Am avut o cafenea pe care am inchis-o pentru ca nu a functionat . In contractul chiriei spatiului era stipulat ca trebuie sa-i anunt cu 3 luni inainte sa plec si daca ei nu gasesc alti chiriasi, trebuie sa le platesc in continuare chiria in valoare de 1100 Euro / luna . Am plecat imediat cum au gasit alti chiriasi , destul de repede , aprox.2-3 saptamani . Mi-au spus ca trebuie sa platesc chiria pe toata luna , chiar daca ei au gasit alti chiriasi si eu am parasit spatiul . le-am achitat aproape jumatate din suma plus utilitatile si mi-au mai ramas de platit 2500 ron . M-au dat in judecata pentru acesti bani si vor sa le dau 10000 ron cu penalitati. Mentionez ca eu am radiat firma , dar le-am lasat garantie bilete la ordin, bani pe care nu au avut de unde sa-i recuepreze, contul fiind pe 0 . Doresc sa stiu daca pot avea castig de cauza in conditiile in care firma nu mai exista.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Franciza , utilizator 17:54, 4 Ianuarie 2019
Ati avalizat personal biletul la ordin?
A fost avalizat , dar nu de mine . Am avut o franciza si a fost avalizat de cei de la franciza
Ar trebui sa consultati un avocat caruia sa ii prezentati toate documentele pe care le aveti in vederea pregatirii apararii.

Cu stima,
Am inteles , dar as putea avea castig in aceste conditii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita teodora g teodora g Buna dimineata! O societate comerciala a avut un leasing pe care l-a puerdut in anii anteriori. A predat masina si a platit si factura de daune. Intre timp a ... (vezi toată discuția)
Probleme bilet la ordin Lizas Lizas Buna ziua! Am o mare problema. Acum un an am dat un bilet la ordin unui furnizor de materiale, cu termen de o luna. Am avut probleme foarte mari si nu am ... (vezi toată discuția)
Datorie catre furnizor materiale NASTASE ADRIAN NASTASE ADRIAN Am si eu o problema!In luna august 2008 am lasat un B.O tip vechi in alb la o firma de unde luam materiale.Am acitat sumele ce le-am datorat si nu a mai fost ... (vezi toată discuția)