Buna ziua,
Am avut o cafenea pe care am inchis-o pentru ca nu a functionat . In contractul chiriei spatiului era stipulat ca trebuie sa-i anunt cu 3 luni inainte sa plec si daca ei nu gasesc alti chiriasi, trebuie sa le platesc in continuare chiria in valoare de 1100 Euro / luna . Am plecat imediat cum au gasit alti chiriasi , destul de repede , aprox.2-3 saptamani . Mi-au spus ca trebuie sa platesc chiria pe toata luna , chiar daca ei au gasit alti chiriasi si eu am parasit spatiul . le-am achitat aproape jumatate din suma plus utilitatile si mi-au mai ramas de platit 2500 ron . M-au dat in judecata pentru acesti bani si vor sa le dau 10000 ron cu penalitati. Mentionez ca eu am radiat firma , dar le-am lasat garantie bilete la ordin, bani pe care nu au avut de unde sa-i recuepreze, contul fiind pe 0 . Doresc sa stiu daca pot avea castig de cauza in conditiile in care firma nu mai exista.
Multumesc,
Executare silita
teodora g
Buna dimineata! O societate comerciala a avut un leasing pe care l-a puerdut in anii anteriori. A predat masina si a platit si factura de daune. Intre timp a ... (vezi toată discuția)