avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel contestatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel contestatie executare silita

Buna ziua
Am depus contestatie la o executare silita, prin intermediul unui avocat, si hotararea a fost nefavorabila si in am facut apel (asa sustine avocatul ca a facut). Intrebarea mea este daca atunci cand se inregistreaza apelul nu trebuie sa se dea si un termen ? In cat timp se da termen?
Sigur ca aveti termen
Puteti si singura sa uramriti acest proces pe siteul instantelor de judecata
Pe site arata ca e inregistrat apelul in data de 13.12.2017 la categoria " cai de atac", dar la categ "sedinte" nu apare nici u termen.
E posibil ca apelul sa nu fi fost depus in termen?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul se va stabili mult mai tarziu dupa ce se va realiza procedura administrativa ,de regularizare a cererii de apel.Avocatul si-a facut treaba stati linistita.Aceeasi situatia este valabila si atunci cand se introduce o actiune noua,se stabileste nr dosarului dar termenul dupa o perioada care poate dura si cateva luni.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
După ce ajunge dosarul la instanța superioară se fixează termenul de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea primului termen al procesului nedelcu81 nedelcu81 Am deschis un proces de partaj judiciar ,am depus dosarul la judecatorie in data de 13.06.2014 ,dar pana acum nu avem niciun termen de judecata poate dura atat ... (vezi toată discuția)
Cand se inregistreaza un recurs nu se da imediat si termenul? Livica Livica Azi am observat ca in procesul de majorare de pensie pe care l-am castigat s-a inregistrat un recurs pe 5.07. Nu inteleg de ce nu s-a afisat si termenul cand ... (vezi toată discuția)
Cerere de divorț depusã în iulie 2013 și care nu are termen pânã în prezent Crystyann Crystyann Am depus cerere de divort in iulie anul 2013 si nici pana acum nu mi-au dat drumul la dosar,mentionez ca am platit un avocat sa se ocupe de dosar.In momentul ... (vezi toată discuția)