avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit

Am un titlu de executare silită de la ANAF pt datorie ce o am pe numele meu in Anglia.Intrebarea mea este dacă mă pot executa silit și la firma pe care o dețin .Adica pot să-mi execute conturile firmei pt datoria care o am
Cel mai recent răspuns: ovidiu.bolohan@yahoo.com , utilizator 19:57, 6 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca datoria e pe persoana fizica, nu, doar bunurile si sumele cuvenite persoanei fizice pot. De exemplu, salariul si alte venituri, inclusiv dividende, încasate de persoana fizica.
Mulțumesc de răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat/ce parte din veniturile pfa se poate executa silit de catre anaf? Mihai223 Mihai223 Am o datorie la ANAF, ca persoana fizica. Urmeaza sa am PFA si lunar vor incasa bani intr-un cont al PFA. ANAF poate extinde executare silita asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)