avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie?

Bună seara,
În anul 2017 , am absolvit liceul (luna iulie) iar in luna august am depus dosarul la ajofm , terminând cursurile in luna februarie 2018
Iar în luna septembrie 2018 am născut,pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Multumesc frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
Olivia2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olivia2009 , utilizator 15:38, 5 Ianuarie 2019
Puteti depune actele acum ....mergeti la AJPIS si vedeti de ce acte aveti nevoie.
Vă mulțumesc frumos .
La mulți ani!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
Olivia2009, utilizator
Deci daca fac dosarul saptamana care urmeaza nu e inca tarziu ,nu ?
Nu este ...veti primi indemnizatia de la data depunerii dosarului.
Multumesc încă o dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Aksu Aksu În iunie 2017 am terminat liceul la zi cu examen de bacalaureat, In august am intrat în șomaj pana acum în februarie pe 9. Pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost in crestere copil pana in iunie, nu am avut ... Deea2121 Deea2121 Buna ziua , am fost in crestere copil pana in iunie , nu am avut cu cine sa il las sa merg la munca si mi-am depus actele de Somaj , in prezent voi lua 6 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Manolacheflorin Manolacheflorin Buna ziua,as dori si eu sa intreb daca mama,care a absolvit liceul in 2019,având 9 luni de cursuri in total,după o întrerupere de un an,nu pe.motive ... (vezi toată discuția)