avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere a copilului

Care este ultima lună în care pot beneficia de luna obligatorie de concediu de creștere a copilului, dacă copilul este născut pe 15.06.2017?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 5 Ianuarie 2019
perioada : 15.05.2019 - 15.06.2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea nelamurire, la care sper sa ma ajutati. ... stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, la care sper sa ma ajutati. Copilul nostru s-a nascut pe 2 iulie 2019, moment din care sotia mea, studenta (atunci si ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 1 iar mama concediu maternitate bebe 2 darie_ionut_alx darie_ionut_alx Buna ziua. In mai trebuie sa ma intorc la munca dupa CCC 1 (copil nascut in iunie 2014), dar la aceeasi data intru de drept in concediu de maternitate cu bebe ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal panaitescuadrian panaitescuadrian sotia este in concediu postnatal pana pe 20 iulie 2012 [a nascut pe 20 iulie 2010] si va naste urmatorul copil la inceputul lunii octombrie 2012. care este ... (vezi toată discuția)