avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rezervare pe Booking
Discuție deschisă în Executare silită

Rezervare pe Booking

Buna ziua. Azi am facut o rezervare pe Booking .com si nu am fost atenta ca scria nerambursabil. Am dat datele unui card de credit pe care nu era o suma mare. In urmatorul minut m-am razgandit si am dat anulare rezervare,. Surpriza ptr mine. Scria ca am de plata suma de 3750 lei. In e mailul de confirmare a rezervarii mi-au spus sa introduc alt card ca nu pot procesa datele de pe el. Am luat legatura cu cei de la Booking. com si cu hotelul explicandu-le ce s-a intamplat. Nu am primit inca nici un raspuns. Intrebarea este: pot fii obligata sa platesc suma respectiva? Pot fii obligata sa platesc un serviciu daca nici un minut nu am beneficiat de serviciile hotelului respectiv? Ce este de facut?Multumesc anticipat ptr. raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: dinosaurusttt , utilizator 12:14, 15 Ianuarie 2019
Multumesc mult !
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
A patit-o fratele meu.
A facut rezervare si a si platit-o de pe un card de debit. Era tot asa si nerambursabila problema era ca a gresit data. Cei de la hotel nu au vrut sa dea banii. Cei de la banca nu au vrut sa dea banii. In tarile civilizate daca suni la banca si ii spui sa blocheze o suma de bani, o fac pe loc, in Romania nu exista notiunea asta. S-a lasat cu reclamatie la ANPC, banca a fost amendata, banca s-a revansat cu 0 comisioane de administrare/retrageri/etc.. timp de 2 ani iar site-ul s-a revansat cu un voucher in valoare de suma rezervarii facute( sa o foloseasca la alt hotel pe acelasi site). In acelasi timp avocatul a spus ca "Doar daca dati in judecata"...haha, cu o gura mare ca a lui fratemiu se rezolva mai ceva ca judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare nerambursabila andrr andrr Buna seara! Am facut o rezervare prin Booking, unde era precizat ca o pot anula gratuit 24 de ore de la anulare. A doua zi, de dimineata, dupa 20 de ore am ... (vezi toată discuția)
Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)