avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca pt extracomunitari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca pt extracomunitari

Enfermera argentina, laureata, cauta locul de munca. Care actele trebuie facute.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 5 Ianuarie 2019
In primulrand, trebuie sa gasiti un angajator ....mai detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautarea unui loc de munca si retinerea de salariu silviu35 silviu35 AM lucrat la un angajator 3 luni si citeva zile si trebuia sa imi plateasca 5 zile de concediu si 1 zi lucrata dar acesta nu vrea sa imi plateasca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Informatii despre o sc care recruteaza personal pt munca in strainatate alina .rozalia alina .rozalia sunt in cautare unui loc de munca in strainate si ma gasit o firma in orasul arad care se ocupa cu intermedierea gasirii unui loc de munca in strainate in ... (vezi toată discuția)
Ce sanse avem dupa absolvirea cursurilor unei facultati de drept? elenadragoi2008 elenadragoi2008 salut, am terminat facultatea de drept , acum ce pot face caci nu am gasit unde sa ma angajez , as putea sa infiintez firme sau sa modific acte? va rog sa imi ... (vezi toată discuția)