avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna seara!
Care ar fi cea mai economa metoda de a face partajul bunurilor?
Am divortat in urma cu 3 luni la notar iar acum vrem sa terminam si cu partajul. Avem impreuna un apartament luat prin Prima Casa,2 autoturisme si obiectele mobile din apartament. Am hotarart de comun acord ca va ramane la mine tot pentru ca cei doi copii care ii avem impreuna,tot in custodia mea sunt.La el va ramane doar 1 masina.
Cum putem proceda?
O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:20, 5 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pentru toate bunurile imobile si masini mergeti la notar.
Pentru restul bunurilor mobile incheiati o intelegere SCRISA, in 2 exemplare, semnata de amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare bunuri divorț....soțul îmi tot propune că soluție ... Ratty Ratty Partajare bunuri divorț....soțul îmi tot propune că soluție de partajare a bunurilor mobile și imobile pe care le avem....in felul următor...sa dăm ... (vezi toată discuția)
Partaj Cerasela Nicoleta Cerasela Nicoleta Bună ziua, sotul meu s-a îndrăgostit de altcineva și vrea sa divorțeze. Va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez cu partajul ? Menționez ca avem ... (vezi toată discuția)
Automobil pe numele ambilor soti dupa divort RotilaOvidiu RotilaOvidiu Buna seara. Mama prietenei mele a divortat in 2009. Impreuna cu fostul ei sot au avut o masina impreuna. Masina a fost trecuta pe numele acestuia si in prezent ... (vezi toată discuția)