avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

concediul pentru cresterea copilului se ia in calcul , ca vechime in munca la stabilirea sporului de vechime in munca .
in conditiile in care legile salarizarii invoca perioade lucrate
vechimea in munca este conform codului muncii in functie de munca prestata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 16 Noiembrie 2009
Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.

P.S.
Legea unica a salarizarii se aplica numai sectorului bugetar , nu si celui privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediu crestere copil - se considera vechime in munca? irinel iordan irinel iordan buna seara, am doi copii nascuti in oct. 2000 si febr. 2004. pt. primul mi se ia in calcul concediul de doi ani la calcularea sporului de vechime, iar pentru ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in perioada crestere copil antonio.georgescu antonio.georgescu Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, daca se ia in calcul la acordarea sporului de vechime, perioada in care am avut contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Calcul spor vechime veniceanna veniceanna perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani constituie vechime in munca, si se ia in calcul la stabilirea sporului de vechime, ... (vezi toată discuția)