avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum este posibil ca sotia fratelui meu sa plece cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum este posibil ca sotia fratelui meu sa plece cu copilul din tara desi el nu și-a dat acordul si divortul nu s-a terminat?

cum este posibil ca sotia fratelui meu sa plece cu copilul din tara desi el nu sa dat acordu si divortul nu sa terminat????
Si copilul isa incredintat ei pana la terminarea divortului???
Ea fara loc de munca???
Dar intretinuta de amant???
Fratele meu cu loc de munca in romania dar legea ii incredinteaza ei copilu???
si pe deasupra poate sa plece si din tara fara acordu tatalui copilului??
Cum e posibil asa ceva???
femeia asta find vinovata pentru cauza divortului indragostita de vitorul nas al copilului dar cu toate astea i se incredinteaza copilul pana la definitizarea divortului
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 10:15, 6 Ianuarie 2019
Daca a obținut hotărâre judecătorească a putut pleca din țară.
Buna seara,
Cu prtivire la divort, atata timp cat inca nu s-a pronuntat nu stim gradul de vinovatie al fiecaruia decat din spusele unui tert.
Copilul este, de regula, incredintat mamei, mai ales daca este mic.
Mama a obtinut o sentinta judecatoreasca care a substituit acordul tatalui dovedind ca acesta nu si l-a dat din rea vointa.
De ce tatal nu a mers in instanta sa arate motivele pentru care nu si-a dat acordul?
Nu are nici o legatura incredintarea cu amantul.Ce daca doi divorteaza ala care e vinovat de divort pierde copilul?

Deci divortul e divort, incredintarea e incredintare, nubare legatura cu vina divortului.

La incredintare conteaza ca nu are venituri dar au parintii sau amantul si dexi veniturile nu sunt cele mai importante criterii sau nu reprezinta peste 50% din dexizia judecatorului.

Moral nu e corect.Copilul câți ani are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort definitiva si irevocabila *** *** am avut ultima sentinta la divort in 5 noiembrie judecatoarea a zis ca sa terminat=D>dar acum astept sentinta acasa ,a fost divort de intelegere ,avem un ... (vezi toată discuția)
Copilul unde rămâne dacă a întrat a 3 persoana? Constantinduta Constantinduta Bună ziua, este vorba despre o femeie căsătorită cu o fata de 14 ani care dorește sa divorțeze,motivul a găsit pe altcineva, întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Custodie....partaj.... ContSters199181 ContSters199181 Am hotarat sa divortez....si vreau sa stiu daca el poate castiga custodia copilului in conditiile in care nici unu dintre noi nu avem servici copilul are 3 ... (vezi toată discuția)