avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie formulata o procura de partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie formulata o procura de partaj avere/mostenire?

Buna ziua,

Sant domiciliat in strainatate si trebuie sa trimit o procura mamei mele prin care sa ma declar de acord cu partajul averii intre mine si fratele meu. Vreau sa declar ca sant de acord sa primesc doar un apartement,si un garaj (urmand ca fratele meu sa primeasca restul mostenirii). Cum trebuie formulata aceasta procura?
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
mr2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:54, 6 Ianuarie 2019
Buna seara,
Pai dupa cine partajati?
Daca este vorba despre dezbaterea unei succesiuni atunci cotele si loturile se stabilesc fie de notar, prin intelegerea dintre parti, fie de instanta.
Cred ca uitati ca si mama dumneavoastra are drept de mostenire.
Fiti explicit si luati legatura cu un avocat din tara.
Oricum procura se va incheia la un notar din tara in care va aflati sau la ambasada/consulat, altfel neavand nicio valoare.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire intre frati izabi izabi va rog sa ma ajutati cu o problema.Sora mea a decedat ,si am fost 4 frati,din care eu am ramas singurul supravietuitor,Toti avem copii,numai ea ,cea ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala dod dod Mama a murit acum 3 ani ,iar tata vrea sa deschida succesiune dupa mama. Noi suntem 4 frati iar 2 din frati sunt in strainatate IAR O SORA TREBUIE SA PLECE ... (vezi toată discuția)
Succesiune - citare parti annesis annesis Buna ziua, Noi suntem 4 frati si mama a decedat acum 1 luna jumatate. As vrea sa deschid succesiunea, ca din cate am inteles nu ar costa daca se face in ... (vezi toată discuția)