avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

In ultimul act aditional la contractul individual de munca se scrie:"Datorita specificului activitatii unitatii,sarcinile de serviciu nu se realizeaza intr-un loc de munca stabil si salariatul va lucre in orice subunitate,la orice loc de munca in functie de necesitati,cu consultarea organizatiei sindicale reprezentative si cu asigurarea drepturilor salariale specifice locului de munca,conform pregatirii."Este posibila schimbarea locului de munca unilateral de catre angajator si in ce conditii?
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
piroscaemil, utilizator
Cel mai recent răspuns: piroscaemil , utilizator 11:32, 6 Ianuarie 2019
Potrivit actului aditional este este posibila schimbarea locului de munca unilateral de catre angajator.

Insa, potrivit legislatiei, este posibila modificarea unilaterala a locului de munca numai in cazurile si conditiile expres prevazute de lege, si anume :
- delegare
- detasare
- in cazul unor situaţii de forţă majoră
- cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer vasilizaitev vasilizaitev Buna ziua ! Astazi am primit o veste de la angajator ca voi fii transferat in alt magazin, tot in cadrul firmei. Magazinul cu pricina este din domeniu ... (vezi toată discuția)
Dreptul salariatului gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! De 8 luni lucrez la un supermarket unde am fost angajata ca lucrator comercial pe un anumit raion, lucru specificat si in contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare meserie goplanet goplanet E posibil sa mi se schimbe meseria si locul de munca fara sa se modifice organigrama institutiei ? Sau se poate schimba locul de munca avand aceeasi incadrare ... (vezi toată discuția)