avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mă pot angaja?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mă pot angaja?

Bună ziua am grad handicap accentuat la nevăzători si doresc să știu dacă ma pot angaja pt că nu îmi ajunge venitul pe lună și dacă mi se taie pensia dacă mă angajez. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 6 Ianuarie 2019
Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale și capacității de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel județean sau al sectoarelor municipiului București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dupa pensie de invaliditate valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, O persoana care a avut pensie de invaliditate grad accentuat se poate angaja dupa trecerea de la pensia de invaliditate la pensia de limita de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la program de 8h cu renuntare la pensia de invaiditate- urgent flori19742003 flori19742003 Buna ziua, Am fost incadrata cu pensie de invaliditate de grad III in urma diagnosticului de neoplasm mamar stang. De asemenea am certificat de handicap cu ... (vezi toată discuția)
Cer o lamurire! danpower danpower Sotia mea are gradul de handicap accentuat permanent nerevizuibil,ea are dreptul de a lucra cu mine cu contract de munca chiar daca primeste indemnizatia? (vezi toată discuția)