avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatia

Va salut! Spuneti-mi, va rog cum ar trebui sa procedez pentru a schimba adresa pentru alocația copilului?? Mentionez faptul că am trăit în concubinaj timp de 6 ani din care a rezultat un copilaș de 5ani pentru care am intentat un proces pentru custodia lui câștigând custodia exclusivă însă alocația continuă să vină la adresa tatălui. Va rog sa ma sfătuiți ,ce as putea face ca alocația copilului sa vina la adresa mea unde locuiesc împreuna cu copilul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 02:15, 7 Ianuarie 2019
Buna seara,
Legalizati sentinta si adresati-va Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială pentru schimbarea adresei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pronuntat , copilul ramas la tată . alocatia venea pe ... cristy1110 cristy1110 Divort pronuntat , copilul ramas la tată . Alocatia venea pe numele mamei , pe adresa unde a locuit in timpul casatoriei . Acum ca si-a schimbat numele si ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ptr schimbarea adresei la care sa primesc alocatia copilului netie netie In urma divortului, am primit custodia copilului si trebuie sa schimb adresa la care sa primesc alocatia . Nu stiu cum sa procedez, deoarece dintr-o greseala a ... (vezi toată discuția)
Concubinul a plecat cu certificatul de nastere al copilului. Eiliky Eiliky Sora mea a trait in concubinaj cu un barbat timp de mai mult ani, perioada in care au avut impreuna un copil, acum in varsta de trei ani. De curand sora mea ... (vezi toată discuția)